Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ponisynttärit

Ponisynttärien peruspakettiin sisältyy:
- Ravikoulun talli ja luokkatila käytössä 1,5 h
- Ponien hoitoa ja harjausta tallissa ohjatusti
- Aktiviteetti ponin kanssa osallistujien tason mukaan (hevoskokemusta omaavien kanssa pääpaino voi olla
esimerkiksi valjastamisessa)
- Keppariesteiden käyttö säävarauksella (liukkaus tai muu vastaava)
- Ohjaaja

Hinta per osallistuja on 23 euroa/ hlö (sisältää alv. 24%).

Peruspakettiin voi lisäksi ostaa:
- talutusratsastus 4 euroa/ hlö (sis. alv. 24%) tai
- ajokokeilu 4 euroa/ hlö (sis. alv. 24%)

Nämä toteutetaan peruspakettiin kuuluvan 1,5h sisällä. Näin ollen osa lapsista on puuhailemassa tallissa ponien kanssa ja osa ulkoaktiviteetissä. Vaihtoehtoinen toteutustapa on, että kaikki ovat kerralla tallissa ja vastaavasti ulkona, jolloin ulkona kaksi ponia kerralla.

Halutessaan juhlien tarjoilut voi tuoda itse tarjottavaksi luokkatilassa. Synttärivarauksen voi tehdä minimissään kahdeksalle henkilölle ja maksimihenkilömäärä on 15. Synttärivieraiden mukana tulee olla ainakin yksi oma aikuinen viittä lasta kohden. Lisäaikaa voi halutessaan ostaa hintaan 50 euroa/ 30 min. Tarjoiluiden esille kattaminen ei ole maksullista lisäaikaa, mutta se sovitaan luokkatilan käytön tarpeen mukaan.

Ponisynttärien kyselyt ja varaukset tehdään sähköpostilla ositteeseen: ravikoulu@hevosopisto.fi tai soittamalla numeroon: 040 865 1596.

Tuotteita ei löytynyt valitusta tuoteryhmästä