Toiminta

Vermon ravikoulu tarjoaa hevosella ja ponilla ajamisen, hoidon ja käsittelyn kursseja eri taso- ja ikäryhmissä. Toimintaa on alle kouluikäisistä naperoista aikuisten kursseihin asti. Voit tulla starttikurssille ja alkeet 1- kursseille ilman minkäänlaista aikaisempaa kokemusta. Ravikoulussa pystyt etenemään aina kilpaa ajavaksi ravi- tai poniohjastajaksi asti. Kilpaileville valjakoille tullaan jatkossa tarjoamaan myös omia valmennusryhmiä.

Toiminnasta vastaa ammattitaitoinen ja koulutettu henkilöstö apuohjaajineen. Ravikoulun käytössä on 3 ponia ja 7 lämminveristä ravihevosta. Hevoset ja ponit ovat turvallisia ja kokeneita sekä ajamisessa että ratsastamisessa.

Ravikoulu tarjoaa yhdessä Vermon raviradan kanssa myös hevosten ja ponien kanssa toimiseen liittyviä elämyspalveluita. Lisäksi tarjoamme lapsille ponisynttäreitä sekä yrityksille ja muille ryhmille elämyspalveluita.

Vermon Ravikoululla on myös vahva liikunnallinen ulottuvuus: konseptiin kuuluu upea keppihevosrata, jossa voidaan järjestää monenlaisia tapahtumia aina pienten lasten hyppelyistä nuorten kepparikisoihin, joissa hypätään jopa metrin korkuisia esteitä.

Sivun vasemmasta laidasta pääset verkkokaupan kautta tutustumaan ja ostamaan tarjolla olevia kursseja.