Ponit

A.S Xander Star - Jekku

Jekku on ravikoulun maskotti ja varsinainen hurmuri. Jekku on rodultaa shetlanninponi. Jekku vietti ensimmäiset vuotensa kasvattajansa Tuula Kipon luona Nurmijärvellä oripoikana ja se ehdittiin myös jalostusarvostella. Kun tulevaisuus ravikoulun monitoimiponina kutsui, Jekku ruunattiin. Jekku on aina valmiina töihin ja on iloinen jokaisesta huomionosoituksesta, joka sille suodaan. Tämän vuoksi ravikoulun keulakuvana toimiminen on sille enemmän kuin mieluisaa.

Kaunisrannan Fantasia - Fanni

Fanni on shetlanninponitamma, joka siirtyi kasvattajansa Satu Mattilan omistuksesta ravikoululle. Fanni on kokenut kilpaponi ja se on juossut toistakymmentä starttia joista useita totosijoja ja yksi voittokin. Fantasia on ehtinyt kilpailemisen lomassa myös äidiksi ja sillä on yhteensä kaksi jälkeläistä ja onhan hän itsekin I – palkinnon kantakirjatamma.

Kakkulamäen Flora - Flora

Shetlanninponi Flora on myös kokenut kilpatamma ja tästä laumasta kaikkein kokenein opetusmestari, sillä Flora on aloittanut Kouvolan poniravikoulussa opetusuransa jo 3-vuotiaana. Floralla on ajettu sekä kärrylähtöjä että muutama monté-starttikin. Myös Flora on ehtinyt varsomaan ja sillä on kaksi jälkeläistä.

Hevoset

Ypäjä Engelbert - Pertti

Pertti on herkkäsieluinen ruuna, joka on vasta siirtynyt opetushevosen hommiin. Pertti on ehtinyt lyhyessä ajassa lunastamaan kaikki opetushevoselle asetetut tavoitteet. Ravikilpailuja Pertille ehti kertymään 55 kappaletta ennen opetushevoseksi siirtymistä, ja muutamia totosijojakin se ehti juosta. Pertti on lämminverinen ravihevonen ja sen on kasvattanut Hevosopisto Oy.

In Fokus - Fokus

Fokus on 2003 vuonna syntynyt, hyvän työmoraalin omaava tamma. Fokus on syntynyt Ruotsissa ja siirynyt vanhemmalla iällä Suomeen. Fokuksella on takanaan pitkä kilpailu-ura sekä kaksi varsaa. Toinen varsoista on kilpaillun mm. Suuren Suomalaisen Derbyn finaalissa. Fokus on siis hyvä periyttäjä, mutta myös mitään pelkäämätön hyvä opetushevonen. Fokus näytteli myös salkkareissa peitenimellä Tähti.

Salesman - Jeti

Jeti on ravikoulun uusimpia tulokkaita, mutta on kotiutunut Vermoon erinomaisesti. Jeti on herkkä töitä rakastava ruuna, joka nauttii huomiosta. Vuonna 2012 syntynyt Jeti on Gentle Giant Stable omistama ja kasvattama.

Royal T.K. - Kunkku

Lempeä jättiläinen Kunkku, on vuonna 2010 syntynyt ruuna. Reipas ja energinen Kunkku on kiltti ja kuuliainen niin käsitellä kuin ajaa. Erikoisen värityksensä ja suuren kokonsa vuoksi Kunkun tunnistaa helposti niin radalla kuin tarhassakin. Urallaan Kunkku on startannut 46 kertaa, joista se on voittanut 9.

Big Bad Hoss - Boss

2012 syntynyt Boss on reipas työmyyrä. Vahvarakenteinen komeasti askeltava ruuna on aina valmis lenkille. Boss on kilpaillut myös ravikoulun asiakkaiden ajamana.

Don Herkules - Herkku

Herkku on ravikouluun vuonna 2020 tullut uusi vahvistus. Vuonna 2009 syntynyt ruuna on kiltti ja rauhallinen. Virtaa Herkusta kuitenkin löytyy, sillä se voitti ensimmäisellä viikollaan ravikoulun hevosten välisen kilpailun. Herkku on kilpaillut urallaan 84 startissa, joista mukaan on tarttunut 24 totosijaa.

Nat King - Aapo

Vermon ravikouluun on 2020 tullut myös toinen uusi opetushevonen. Kookas ruuna Aapo on 2013 syntynyt lämminverinen ravihevonen. Startteja Aapolle on kertynyt 59 joista totosijoja 10.