Ponit

A.S Xander Star - Jekku

Jekku on ravikoulun maskotti ja varsinainen hurmuri. Jekku on rodultaa shetlanninponi. Jekku vietti ensimmäiset vuotensa kasvattajansa Tuula Kipon luona Nurmijärvellä oripoikana ja se ehdittiin myös jalostusarvostella. Kun tulevaisuus ravikoulun monitoimiponina kutsui, Jekku ruunattiin. Jekku on aina valmiina töihin ja on iloinen jokaisesta huomionosoituksesta, joka sille suodaan. Tämän vuoksi ravikoulun keulakuvana toimiminen on sille enemmän kuin mieluisaa.

Kaunisrannan Fantasia - Fanni

Fanni on 8-vuotias shetlanninponitamma, joka siirtyi kasvattajansa Satu Mattilan omistuksesta ravikoululle. Fanni on kokenut kilpaponi ja se on juossut toistakymmentä starttia joista useita totosijoja ja yksi voittokin. Fantasia on ehtinyt kilpailemisen lomassa myös äidiksi ja sillä on yhteensä kaksi jälkeläistä ja onhan hän itsekin I – palkinnon kantakirjatamma.

Kakkulamäen Flora - Flora

7-vuotias shetlanninponi Flora on myös kokenut kilpatamma ja tästä laumasta kaikkein kokenein opetusmestari, sillä Flora on aloittanut Kouvolan poniravikoulussa opetusuransa jo 3-vuotiaana. Floralla on ajettu sekä kärrylähtöjä että muutama monté-starttikin. Myös Flora on ehtinyt varsomaan ja sillä on kaksi jälkeläistä.

Hevoset

Ypäjä Engelbert - Pertti

8-vuotias Pertti on herkkäsieluinen ruuna, joka on vasta siirtynyt opetushevosen hommiin. Pertti on ehtinyt lyhyessä ajassa lunastamaan kaikki opetushevoselle asetetut tavoitteet. Ravikilpailuja Pertille ehti kertymään 55 kappaletta ennen opetushevoseksi siirtymistä, ja muutamia totosijojakin se ehti juosta. Pertti on lämminverinen ravihevonen ja sen on kasvattanut Hevosopisto Oy.

New Profit - Topias

Topias on 13-vuotias ruuna, joka myös on tehnyt pitkän uran Hevosopistolla opetushevosena. Topias on lämminverinen ravihevonen, jonka on kasvattanut Lauri Pentikäinen. Hevosopisto Oy:n omistukseen Topias siirtyi vuonna 2006.

In Fokus - Fokus

Fokus on 2003 vuonna syntynyt, hyvän työmoraalin omaava tamma. Fokus on syntynyt Ruotsissa ja siirynyt vanhemmalla iällä Suomeen. Fokuksella on takanaan pitkä kilpailu-ura sekä kaksi varsaa. Toinen varsoista on kilpaillun mm. Suuren Suomalaisen Derbyn finaalissa. Fokus on siis hyvä periyttäjä, mutta myös mitään pelkäämätön hyvä opetushevonen. Fokus tulee myös näyttelemään salkkareissa peitenimellä Tähti.

Salesman - Jeti

Jeti on ravikoulun uusimpia tulokkaita, mutta on kotiutunut Vermoon erinomaisesti. Jeti on herkkä töitä rakastava ruuna, joka nauttii huomiosta. Vuonna 2012 syntynyt Jeti on Gentle Giant Stable omistama ja kasvattama.

Blue Chocolate - Fasu

Fasu on syntynyt vuonna 2012. Hevosopisto Oy:n omistama tamma on kilpaillut yhteensä 36 kertaa, joista voittoihin on päätynyt 4 starttia. Fasu omaa hyvin tammamaiset käytöstavat, mutta toimii kursseilla opetushevosena erinomaisesti. Fasu on kevytrakenteinen urheiluhevonen, joka omaa räjähtävää nopeutta.