Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Palveluehtoja

Kurssi maksetaan ja varataan tietyille päivämäärille verkkokaupastamme. Kurssi maksetaan yhdessä erässä. Kurssin ostaminen on samalla sitova ilmoittautuminen kyseiselle kurssille. Ainoastaan starttikurssin ostajat saavat itse valita ajankohdan milloin kurssinsa käyttävät. Starttikursseille tullessasi muista ottaa starttikurssiin oikeuttava kortti mukaan.

Kurssien hinta sisältää tunnin peruutusmahdollisuuden ja korvaukset rästitunnilla ilman veloitusta. Jos asiakas peruu koko kurssin, peruutusmaksu on 50€ viikkoa ennen tehdystä peruutuksesta. Jos asiakas peruu kurssin tämän jälkeen veloitamme siitä koko kurssin hinnan, poikkeuksena lääkärintodistusta vastaan tehty peruutus, joka on 50€. Maksua ei palauteta, jos päättää jättää kurssin kesken. Sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan, josta käy ilmi ettei harrastusta pysty jatkamaan koko kaudella, ravikoulu voi maksaa kurssien hinnan käyttämättömistä tunneista takaisin.

Kurssi vaatii toteutuakseen vähintään 3 osallistujaa. Jos kurssi peruuntuu meidän vuoksi, koko maksu palautetaan tai tarjoamme vaihtoehtoisen kurssiajankohdan. Kurssit on henkilökohtaisia.

Ravikoulu pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Huomioitavaa

Mikäli asiakkaalla on erityispiirteitä, jotka täytyy toiminnan kannalta ottaa huomioon, niistä tulee kertoa jo ilmoittautumisvaiheessa. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi erilaiset sairaudet kuten epilepsia, diabetes, narkolepsia, sekä liikunnalliset rajoitukset tai ymmärtämiseen vaikuttavat tekijät.

Mikäli kurssi ostetaan niin että asiakkaalla on erityispiirre tai jokin rajoite jo olemassa, ei yritys korvaa tunteja eikä palauta rahoja, jos asiakas joutuu jättämään ryhmän. Näin ollen asiakas ostaa kurssin omalla vastuullaan.

Jos tieto erityispiirteestä tai rajoituksesta tulee ravikoululle tietoon vasta kurssin aikana, on opettajalla oikeus arvioida asiakkaan sopeutuminen muun ryhmän joukkoon ja tarvittaessa perua asiakkaan tunnit korvauksetta. Tällöin menetellään sen mukaan, että asiakas on jättänyt tietoisesti kertomatta asiasta.

Tämä ei kuitenkaan koske sairastumista kauden aikana.

Tunneille saapuminen

Saavuthan tallille hyvissä ajoin, noin 10 min ennen tuntisi alkua. Tunnille kokoontuminen tapahtuu teorialuokassa. Pukeudu riittävän lämpimästi ja kelin mukaan. Kypärän ja ajolasit saat lainaan tallilta. Ravikoulussa on lukolliset kaapit tavaroiden säilytystä varten, mutta tavaroiden säilytys kaapeissa tapahtuu omalla vastuulla.

Alaikäisiltä vaaditaan huoltajan suullinen suostumus ravikoulun tunneille osallistumiseen. Huoltajan yhteystiedot tulee toimittaa ravikoululle. Tunteja ei pidetä yli -15 asteen pakkasella, rajatilanteissa soita ravikoululle ja varmista tilanne.

Tunti pitää peruuttaa viimeistään edellisenä arkipäivänä päivystysaikaan, muuten se veloitetaan, eikä sitä voi korvata rästitunnilla.

Tuntien peruuttaminen

Vermon Ravikoulun päivystysaika on arkisin maanantaista perjantaihin klo 15-16 välisenä aikana. Tunti täytyy perua viimeistään edellisenä arkipäivänä soittamalla numeroon 040 8651596 tai lähettämällä tekstiviesti (klo 15-16 välisenä aikana). Päivystysajan jälkeen tehtyä peruutusta emme voi huomioida ja siitä peritään normaali tuntimaksu. Peruutuksesta ilmoittaminen on toivottavaa.

Mikäli käytätte peruutukseen sähköpostia tai koulumme www-sivun yhteydenottolomaketta, tehkää se viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä, jotta tieto varmasti tulee ajoissa perille. Peruuttamatonta tai liian myöhään peruutettua tuntia ei voi korvata rästitunnilla.

Kaikki kurssien tunnit on suoritettava aina saman kauden aikana (kevätkausi 2017 päättyy 4.6.2017). Kauden vaihtuessa edellisellä kaudella käyttämättä jääneitä tunteja ei voi korvata (poislukien starttikurssit, jotka ovat voimassa vuoden 2017 loppuun asti).

Äkillisen esteen sattuessa esimerkiksi sairaustapaukset tunnin peruuttaminen onnistuu todistusta vastaan.

Rästitunnit

Rästitunteja voit kysellä soittamalla päivystysaikana numeroon 040 8651596. Emme tarjoa rästitunteja tekstiviestillä tai sähköpostilla vaan rästituntien varaukset hoidetaan puhelimitse. Rästitunnit sijoitetaan toisiin ryhmiin tai kootaan “rästiläisistä”, joten varaudu siihen, ettet ole rästikerralla välttämättä saman tasoisessa ryhmässä, kuin mistä olet jäänyt pois.

Asiakas on itse velvollinen huolehtimaan, että rästitunnit tulee käytyä ravikoulun lukukauden puitteissa. Varattua rästituntia ei voi siirtää eikä posjääntiä korvata.