Ponikorttikurssi leiri ja ravileiri Ypäjällä 25.6.-29.6.

Hevosopiston ravileirillä 25.-29.6.2018 opitaan viihdytään hevosalan ammattilaisten johdolla Ypäjän huippupuitteissa! Ravileirillä ajetaan ja hoidetaan poneja sekä hevosia,opiskellaan uusia asioita raviurheilusta ja hevosista ja tottakai pidetään hauskaa yhdessä.

Ravileirillä on kolme eri ohjelma vaihtoehtoa:

1. Poniajolupakurssi

• osallistuminen omalla ponilla tai Ravikoulun ponilla (poneja rajoitettu määrä)
  • osallistuminen muuhun leiriohjelmaan korttikurssin ohjelman puitteissa
  • Poniajolupakursseille voi osallistua 10 – 18 -vuotias nuori, jos hallitsee ponin hoitoon ja valmennukseen liittyvät perusasiat, tuntee vähän raviurheilua ja haluaa oppia lisää, sekä hallitsee ponin hyvin erilaisissa valmennustilanteissa. Poniajolupakurssille hakijoille järjestetään kurssin aluksi ns. näyttökoe, jossa nuori osoittaa hallitsevansa ponin valjastukseen, käsittelyyn ja ajoon liittyvät perusasiat.

2. Lasten ja nuorten ravileiri Hevosopiston/ ravikoulun ponilla tai hevosella

• max. 12 osallistujaa
  • leiri on tarkoitettu 7-18-vuotiaille hevosharrastajille

3. Poniravileiri omalla ponilla

• leiri on tarkoitettu 10 – 18 -vuotiaille poniharrastajille
  • tule leirille oman ponin kanssa oppimaan lisää poniraviurheilusta ja ponien valmennuksesta

Lisätietoja

Hevosopisto ei ole vakuuttanut leiriläisten omia hevosia, vaan jokainen vastaa hevosestaan itse. Korttikurssille osallistuville poneille otetaan Hippoksen kautta pakollinen kilpailuvakuutus.

Leirit toteutetaan yhteistyössä Suomen Hippoksen kanssa. Leirin ohjaajina toimivat Ravikoulun ohjaajat, Hevosopiston raviopettajat sekä muuta henkilökuntaa ja korttikurssin vetäjänä Hevosopiston raviopettajat Simo Palovaara ja Jarkko Vainio.

Leiriläiset asuvat kahden hengen huoneissa Hevosopiston opiskelija-asunnoissa. Omat ponit majoittuvat Hevosopiston talleissa.

Leirin hinta 485€

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirille osallistumisen alaikäraja on 7 vuotta. Poniajokorttikurssille voi osallistua 9,5-vuotiaana

Montéleiri 25.6.-29.6.

Mónteleiri oman tai Hevosopiston hevosen kanssa on raviurheiludiggareiden kesän kohokohta!

Leirillä ohjaajana mónteratsastaja Miia Myllymäki. Leirillä pureudutaan käytännön harjoitteluun ja hiotaan ratsastustekniikkaa. Ratsastajan kuntoharjoittelu myös osana leirin teemaa ja ohjelmassa onkin kuntosalia yms. Osallistua voit omalla ponilla/hevosella tai Vermon Ravikoulun opetushevosella, paikkoja rajoitetusti.

Leiriläiset asuvat kahden hengen huoneissa Hevosopiston opiskelija-asunnoissa. Omat hevoset majoittuvat Hevosopiston talleissa.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Leirille osallistumisen alaikäraja on 15 vuotta.

Leirin hinta 485 €

Sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa, ruokailut, opetuksen sekä omalla ponilla/hevosella tuleville 1 karsinapaikka perusrehuin.