Päiväleirit lapsille

Päiväleirit soveltuvat kaikille aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Leireillä puuhastellaan ulko- ja sisätiloissa, hoidetaan ja ajetaan poneja, askarrellaan keppihevosia ja liikutetaan keppareita esteradalla. Alaikäraja 5 vuotta. Soveltuu parhaiten 6 – 15-vuotiaille.

Leirien ajankohdat:

• 18.2. - 22.2. 2019 Hiihtoloma
  • 3.6. - 7.6. 2019 Kesäloma
  • 10.6. - 14.6. 2019 Kesäloma

Maanantai– perjantai klo 09:00-16:00

Leirihintaan sisältyy lounas ja välipala päivittäin

Hinta 265€

Ponikorttikurssi leiri ja ravileiri Ypäjällä 24.6.-28.6. 2019

Hevosopiston ravileirillä 25.-29.6.2018 opitaan viihdytään hevosalan ammattilaisten johdolla Ypäjän huippupuitteissa! Ravileirillä ajetaan ja hoidetaan poneja sekä hevosia,opiskellaan uusia asioita raviurheilusta ja hevosista ja tottakai pidetään hauskaa yhdessä.

Ravileirillä on kolme eri ohjelma vaihtoehtoa:

1. Poniajolupakurssi

• osallistuminen omalla ponilla tai Ravikoulun ponilla (poneja rajoitettu määrä)
  • osallistuminen muuhun leiriohjelmaan korttikurssin ohjelman puitteissa
  • Poniajolupakursseille voi osallistua 10 – 18 -vuotias nuori, jos hallitsee ponin hoitoon ja valmennukseen liittyvät perusasiat, tuntee vähän raviurheilua ja haluaa oppia lisää, sekä hallitsee ponin hyvin erilaisissa valmennustilanteissa. Poniajolupakurssille hakijoille järjestetään kurssin aluksi ns. näyttökoe, jossa nuori osoittaa hallitsevansa ponin valjastukseen, käsittelyyn ja ajoon liittyvät perusasiat.

2. Lasten ja nuorten ravileiri Hevosopiston/ ravikoulun ponilla tai hevosella

• max. 12 osallistujaa
  • leiri on tarkoitettu 7-18-vuotiaille hevosharrastajille

3. Poniravileiri omalla ponilla

• leiri on tarkoitettu 10 – 18 -vuotiaille poniharrastajille
  • tule leirille oman ponin kanssa oppimaan lisää poniraviurheilusta ja ponien valmennuksesta

Lisätietoja

Hevosopisto ei ole vakuuttanut leiriläisten omia hevosia, vaan jokainen vastaa hevosestaan itse. Korttikurssille osallistuville poneille otetaan Hippoksen kautta pakollinen kilpailuvakuutus.

Leirit toteutetaan yhteistyössä Suomen Hippoksen kanssa. Leirin ohjaajina toimivat Ravikoulun ohjaajat, Hevosopiston raviopettajat sekä muuta henkilökuntaa ja korttikurssin vetäjänä Hevosopiston raviopettajat Simo Palovaara ja Jarkko Vainio.

Leiriläiset asuvat kahden hengen huoneissa Hevosopiston opiskelija-asunnoissa. Omat ponit majoittuvat Hevosopiston talleissa.

Leirin hinta 485€

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirille osallistumisen alaikäraja on 7 vuotta. Poniajokorttikurssille voi osallistua 9,5-vuotiaana

Monté- ja ratsastusleiri 1.7. - 5.7. 2019

Monté- ja ratsastusleirillä pääset kokemaan vauhdin hurmaa Hevosopiston ravihevosten selästä käsin ja hiomaan perusratsastustaitoja osaavilla opetushevosillamme.

Leiri jolla on mahdollista opetella uutta ja samalla treenata vahvempaa osaamista Hevosopiston hienoissa puitteissa! Leirillä käydään läpi niin ratsu- kuin ravihevosenkin hoitoa.

Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla ravihevosista, mutta hyvä perustaitojen ratsastuksessa täytyy olla hyvin hallussa tällä leirillä. Leiri on vain täysi-ikäisille.

• Ohjatut ratsastuskerrat leiriohjelman mukaisesti Hevosopiston urheilualueilla
  • Majoitus 2 hengen huoneissa,
  • Aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala järjestetään ravintola Ratsumestarissa
  • Leirillä on mahdollisuus myös saunoa
  • Leirin päätteeksi järjestetään leirikilpailu ruusukepalkinnoin
  • Leiriviikkoon sisältyy myös teoriaa ja leiripaita

Leirin hinta 485 €

Ravileiri aikuisille Ypäjällä 8.7. - 11.7. 2019

Leiri järjestetään perinteikkäissä Ypäjän Hevosopiston puitteissa. Leirillä opetusta järjestetään tasoryhmissä. On hyvä että sinulla on hieman kokemusta hevosista ja ajamisesta, mutta opetusta pystytään järjestämään jokaisen oman tason mukaan.

Leirillä pääset ajamaan päivittäin erilaisilla hevosilla, tutustutaan ravihevosten ammattimaiseen valmennustoimintaan, vaihtoehtoisiin valmennusmuotoihin. Luvassa siis rentoa tekemistä hyvässä porukassa!

Osallistuminen mahdollista myös omalla hevosella, omat hevosen majoittuvat Hevosopiston talleissa. Leirillä ohjaajina mukana Ravikoulun ja Ravitallin henkilökunta.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, paikkoja rajoitetusti.

• Ohjatut ajotunnit leiriohjelman mukaisesti Hevosopiston urheilualueilla
  • Majoitus 2 hengen huoneissa Härkätallissa
  • Leirillä on mahdollisuus myös saunoa
  • Leiriviikkoon sisältyy myös teoriaa ja leiripaita
  • Leirille on mahdollista tulla oman hevosen kanssa.
  • Leirihintaan sisältyy tällöin hevosen majoitus Hevosopiston tallissa perusrehuin (kaura, heinä ja suola).

Leirihinta 400€