Henkilöstö

Hanna Lepistö

Ravikoulun vetäjänä työskentelevä Hanna Lepistö on aloittanut työt Vermon Ravikoulussa keväällä 2017. Kankaanpäästä kotoisin oleva Lepistö on ehtinyt nuoresta iästää huolimatta kartoittamaan kokemusta raviurheilun parissa, niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Kaustisen Raviopistosta hevosenhoitajaksi valmistunut Lepistö ehti työskennellä kolme vuotta Ruotsissa ammattitalleilla mm. Rainer Björkrothilla, Petri Salmelalla ja Stefan Hultmanilla. Sittemmin Hämeen ammattikorkeakoulusta valmistunut Lepistö on työskennellyt harjoitteluiden lomassa myös Ilkka Korven ravitallissa sekä Tampereella Teivon Raviradalla markkinoinnin puolella. Lepistöllä on myös kotitallissa muutama ravihevonen, joita valmentaa harrastuksena työn ohessa. Parhaiten menestyneenä mainittakoon omakasvatti One Direction, joka kilpaili Derby-finaalissa sekä nelivuotiaiden oriiden ja ruunien kasvattavakruunu-finaalissa vuonna 2017. Vermon nuorisotoiminnan siirtyessä Ravikoululle, nimitettiin Lepistö myös Vermon nuorisovastaavaksi.

Sanna Kekko

Vermon Ravikoulun ohjaajana työskentelevä Sanna Kekko on lähtöisin Lahdesta. Ypäjän Hevosopistolta hevosenhoitajaksi valmisunut Kekko on työskennellyt Suomessa menestyksekkäillä ravitalleilla, mm. Esa Holopaisella sekä Juhani Tapanilla. Kekon hevosharrastus on saanut siivet jo lapsena oman shetlanninponin valmentamisen ja kilpailuttamisen kautta. Kekko on työskennellyt aikaisemmin myös avustajana poniajolupakursseilla Lahdessa. Työn lisäksi harrastuksiin kuuluu myös oman hevosen valmentaminen sekä koiranäyttelyissä kiertäminen. Sanna viettää tällä hetkellä äitiyslomaa, mutta palaa remmiin takaisin.

Erika Forsström

Vermon Ravikoulun uusin ohjaaja on alkujaan turkulainen Erika Forsström. Tapahtumatuotannon ja markkinoinnin tradenomi Erika on aloittanut hevosharrastuksen ratsastuksen parissa yli 20 vuotta sitten. Vuosien varrella Erika on ajanut ja treenannut raviponeja ja hevosia satunnaisesti, kunnes siirtyi täysin ravihevosten pariin vuonna 2017. Ravikoululla työskentelyn ohessa Erika suorittaa oppisopimuskoulutuksella Harrastepalveluohjaajan koulutusta Ypäjän Hevosopistolla.

Pinja Lännenpää

Ravikoululta tutut kasvot. Pinja on käynyt ravikoululla aktiivisesti jo yrityksen perustamisvaiheesta asti ja on toiminut mm. kursseilla avustajana. Pinjan tulevaisuuden suunnitelmat liittyvät vahvasti ravihevosiin sillä hän aloitti hevosenhoitajaopinnot Ypäjän Hevosopistolla elokuussa 2020 ja suoritaa opintoja pääsäntöisesti ravikoululla. Pinja vastaa myös Jekun ja Fannin valmentamisesta sekä kilpailuttamisesta ja menestystäkin on tullut mukavasti siltä puolelta. Pinja toimii ravikoululla apuohjaajana, erityisesti lastenkursseilla sekä ponikerhossa.