Henkilöstö

Hanna Lepistö

Ravikoulun vetäjänä työskentelevä Hanna Lepistö on aloittanut työt Vermon Ravikoulussa keväällä 2017. Kankaanpäästä kotoisin oleva Lepistö on ehtinyt nuoresta iästää huolimatta kartoittamaan kokemusta raviurheilun parissa, niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Kaustisen Raviopistosta hevosenhoitajaksi valmistunut Lepistö ehti työskennellä kolme vuotta Ruotsissa ammattitalleilla mm. Rainer Björkrothilla, Petri Salmelalla ja Stefan Hultmanilla. Sittemmin Hämeen ammattikorkeakoulusta valmistunut Lepistö on työskennellyt harjoitteluiden lomassa myös Ilkka Korven ravitallissa sekä Tampereella Teivon Raviradalla markkinoinnin puolella. Lepistöllä on myös kotitallissa muutama ravihevonen, joita valmentaa harrastuksena työnohessa. Parhaiten menestyneenä mainittakoon omakasvatti One Direction, joka kilpaili Derby-finaalissa sekä nelivuotiaiden oriiden ja ruunien kasvattavakruunu-finaalissa vuonna 2017. Vermon nuorisotoiminnan siirtyessä Ravikoululle, nimitettiin Lepistö myös Vermon nuorisovastaavaksi.

Sanna Kekko

Vermon Ravikoulun ohjaajana työskentelevä Sanna Kekko on lähtöisin Lahdesta. Ypäjän Hevosopistolta hevosenhoitajaksi valmisunut Kekko on työskennellyt Suomessa menestyksekkäillä ravitalleilla, mm. Esa Holopaisella sekä Juhani Tapanilla. Kekon hevosharrastus on saanut siivet jo lapsena oman shetlanninponin valmentamisen ja kilpailuttamisen kautta. Kekko on työskennellyt aikaisemmin myös avustajana poniajolupakursseilla Lahdessa. Työn lisäksi harrastuksiin kuuluu myös oman hevosen valmentaminen sekä koiranäyttelyissä kiertäminen. Sanna viettää tällä hetkellä äitiyslomaa, mutta palaa remmiin takaisin.