Elämykset

Tule oman ryhmän kanssa tutustumaan raviurheiluun ja hevosiin! Ravikoululla järjestetään erilaisia ryhmätilaisuuksia ajokokeiluista Trotting Race lähtöihin.

Ponisynttärit tai kepparisynttärit

• Ponisynttärien peruspakettiin sisältyy:
  • Ravikoulun talli ja luokkatila käytössä 1,5 h
  • Ponien hoitoa ja harjausta tallissa ohjatusti
  • Aktiviteetti ponin kanssa osallistujien tason mukaan
  • Keppariesteiden käyttö säävarauksella (liukkaus tai muu vastaava)
  • Talutusratsastus ponilla
  • Kärryajelu ponilla

Hinta per osallistuja on 23 euroa/ hlö (sisältää alv. 24%).

Nämä toteutetaan peruspakettiin kuuluvan 1,5h sisällä. Näin ollen osa lapsista on puuhailemassa tallissa ponien kanssa ja osa ulkoaktiviteetissä. Vaihtoehtoinen toteutustapa on, että kaikki ovat kerralla tallissa ja vastaavasti ulkona, jolloin ulkona kaksi ponia kerralla.

Halutessaan juhlien tarjoilut voi tuoda itse tarjottavaksi luokkatilassa. Synttärivarauksen voi tehdä minimissään kahdeksalle henkilölle. Synttärivieraiden mukana tulee olla ainakin yksi oma aikuinen viittä lasta kohden. Lisäaikaa voi halutessaan ostaa hintaan 50 euroa/ 30 min. Tarjoiluiden esille kattaminen ei ole maksullista lisäaikaa, mutta se
sovitaan luokkatilan käytön tarpeen mukaan.

p. 040 8651596

Hyppää ravihevosen kärryille - tandem-ajelut ryhmille

Tandem-kärryajelua Vermon raviradalla ryhmille. Koe ravihevosella ajamisen vauhti maamme pääradalla Vermossa!

Ravikokeilu on tarkoitettu ryhmille, jotka haluavat päästä tuntemaan fiilikset oikean ravihevosen kärryillä. Kokeiluun varataan 1,5 tuntia aikaa. Aloitus tapahtuu tallissa josta hevosilla lähdetään ohjaajien kanssa ajamaa, ajon päätteeksi ryhmäläiset voivat osallistua varusteiden purkamiseen ja hevosten hoitoon. Ryhmän koko tulee olla vähintään 7 hlö.

Hinta 40€/ hlö jos ryhmäkoko min. 7hlö

Polttaripaketti

Tandem-kärryajelua Vermon raviradalla polttariporukalle. Koe ravihevosella ajamisen vauhti maamme pääradalla Vermossa!

Paketti kestää noin 1,5 tuntia ja sinä aikana ajamaan ehtii noin 10-14 henkeä. Alussa kokoonnumme Ravikoulun talliin, josta lähdemme ajamaan ohjaajien kanssa. Ennen ajamista tallissa käydään läpi yleiset ohjeet ja turvavarusteet ja tutustutaan hevosiin. Kypärät ja lasit saa talliltamme lainaan. Muuten pukeutuminen sään mukaisesti.

Hinta 40€/hlö jos ryhmäkoko minimissään 7 henkeä