Vermon ravinuoret

Ihanat raviponit, vauhdikkaat tempaukset, yhdessä tekeminen!

Kiinnostaako ravit? Hyppää kyytiin, ravinuorten
matkassa pääset mukaan hauskoihin ravipuuhiin. Ravinuorten toiminta soveltuu kaikille hevosista ja poneista kiinnostuneille.

Sivujen alareunasta löytyy linkki jäsenrekisteriin, tervetuloa mukaan viihtymään ponien matkassa!

HUOM!! KERHOTOIMINTA ON TAUOLLA!

Ravikoulun järjestämät kerhot ovat toistaiseksi tauolla. Kerhotoiminnan jatkumisesta voi tiedustella suoraan vermo@vermo.fi

Raviurheilun nuorisotoiminta - nuorisoravikerho


Vermon nuorisotoiminta on siirtynyt maaliskuussa 2018 Vermon ravikoululle. Ravikoulu tarjoaa eri-ikäisille lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua raviurheilun jännittävään maailmaan ja poniraviurheiluun turvallisesti ohjaajan kanssa. Ponikerho järjestetään maanantaisin ravikoulun tiloissa sekä lisäksi toimintaa järjestetään keskiviikkoisin ravien yhteydessä. Ravikoulun talli on avoinna ravien aikaan klo 17:00-19:30. Päivän teemasta riippuen, ravien ohjelmassa on usein vauhdikkaita tempauksia, joihin nuoret pääsevät halutessaan osallistumaan. Vermon ravinuoret järjestävät myös hauskoja hevosaiheisia retkiä.

Ravinuorten Kepparikerho

Kepparikerho tauolla!

 • 7-15 -vuotiaille keppihevosista kiinnostuneille
 • Syyskausi 45 € (+ ravinuorten jäsenmaksu 25€/vuosi)
 • Kerhopäivät keskiviikkoisin klo 17.00-18.30
 • Kerhopaikka: RAVAAMO ♥ tai ravikoulun talli

Kepparikerhoa pidetään keskiviikkoisin lukujärjestyksen mukaan ravinuorten tiloissa Vermon katsomorakennuksessa tai ravikoulun tallissa. Kerho sisältää monipuolista kivaa tekemistä keppihevosten parissa mm. askartelua, esteratsastusta ja muita kepparitreenejä. Samalla tutustutaan raviurheiluun. Kerhohinta sisältää ohjauksen, materiaalit ja tarvittavat välineet. Oman kepparin voi ottaa mukaan. Suomen Hippos ry vakuuttaa kerholaiset.

Tervetuloa mukaan!

Ravinuorten Ponikerho

NonStop -ilmoittautuminen!

 • Kaikille 6-15 -vuotiaille
 • Syyskausi 25 € (+ ravinuorten jäsenmaksu 25€/vuosi

Kiinnostaako ponit? Tule mukaan ravinuorten ponikerhoon! Ponikerhossa puuhataan kerran viikossa kivojen pikkuponien kanssa Vermon Ravikoulun tiloissa. Opettelemme hoitamaan, harjaamaan ja käsittelemään poneja sekä tunnistamaan erilaisia raviponin varusteita. Jokaiselle lukukaudelle laaditaan lukujärjestys, josta voi seurata tulevia teemoja. Kerhohintaan sisältyy ohjaus, materiaalit ja tarvittavat välineet. Suomen Hippos ry vakuuttaa kerholaiset.

Tervetuloa ponikerhoon!

Perjantaitalli

Perjantaitalli tauolla!

Perjantai talli on 16-29 -vuotiaille nuorille suunnattua avointa toimintaa. Järjestetään perjantaisin klo 15:00 - 17:00 Ravikoulun tiloissa. Opetellaan yhdessä hevostenhoitoa sekä tallirutiineja, hevosten käsittelyä, tutustutaan raviurheiluun, ajokokeilua, luonnossa liikkumista hevosen kanssa ja paljon kaikkea muuta kivaa.

Liity Vermon ravinuorten jäseneksi

Jäsenedut:

 • Kärryillä-jäsenlehti 4 x vuodessa
 • Käsiohjelma ja ilmainen sisäänpääsy
 • Alennuksia yhteistyökumppaneilta
 • Nuorisotilat käytössä ravien aikaan
 • Vakuutus toimintaan osallistuttaessa